Forandrende samtaler

Vil du skabe en forandring i dit liv?

Vi tilbyder individuelle løsningsfokuserede samtaler, med udgangspunkt i den løsningsfokuserede metode.

Vi hjælper dig med at skabe et klart billede af hvordan livet ser ud når forandringen er sket og hvad du allerede kan og gør, som kan være hjælpsomt i arbejdet med at skabe forandring.

Ofte hjælper samtalen med, at man får øje på hvad man kan gøre ift. at skabe den forandring i sit liv, som man ønsker. Det kan være alt fra styrker og ressourcer, til måder man mestrer svære livsvilkår på.

Vores erfaringer

Vi holder samtaler med mennesker, der ønsker at håndtere udfordringer i arbejds- eller privatlivet.

Vi har haft forandrende samtaler med unge og voksne, der ville arbejde med deres angst, PTSD, rygning, misbrug, adfærd, konflikter, kostvaner, motivation mm.

Vi er ikke så optagede af, hvad du har med i bagagen. Vi er interesserede i, hvilken forandring du vil skabe og hvordan vi kan hjælpe dig med, at få øje på de mestringsstrategier, ressourcer og kompetencer, som kan hjælpe dig i arbejdet med at skabe forandringen.

Løsningsfokuseret metode

Alt hvad vi laver bygger på den løsningsfokuserede metode. Det er et kommunikativt og terapeutisk værktøj, udviklet af Steve de Shazer og Insoo Kim Berg i 1970érne. En grundsten i den løsningsfokuserede metode er, at sætte fokus på, hvor man vil hen og hvad der allerede fungerer.

Strukturen i vores samtale består som regel af 4 overordnede temaer.

  • Hvad er dit bedste håb for hvad der skal komme ud af samtalerne?
  • Hvordan ville livet se ud, hvis du vågnede i morgen og forandringen var sket?
  • Hvad er allerede til stede i dit liv, som du vil bevare og som du kan bygge på, i arbejdet med at skabe forandringen?
  • Hvad vil være tegn på, at du har bevæget dig mere i den retning du gerne vil?

Hvor foregår det?

De fleste af vores samtaler foregår i kundens hjem. Priserne afhænger af hvor i landet du bor, men ligger oftest på 1000 kr. pr. time ex. moms

Vi tilbyder forandrende løsningsfokuserede samtaler til private, uden beregning, mod at klip fra samtalerne kan anvendes til undervisningsbrug.