Nye samarbejdsformer

Det er nu 6 år siden at vi offentliggjorde vores fælles vision om det faglige fællesskab i kender som ”Samarbejde Om Sikkerhed”.

Siden dengang har vores samarbejdsform ændret sig fra at være (metaforisk sagt) et band der spillede sammen og udviklede musikken i samme retning, til at vi er blevet mere solister, som spiller hver for sig. Vi har gennem længere tid forsøgt at komme tilbage i bandet, men har måttet erkende at er nået til et sted, hvor vi har så forskellige ønsker til den musik, der skal spilles, at det ikke længere giver mening at være et band.

Vi har på den baggrund valgt at sætte hinanden fri til at skabe vores egen musik og spille der hvor vi helst vil. Eller set ind i vores sprog; skabe plads til at vi hver især kan udvikle særskilte faglige profiler i den retning vi hver især ønsker. I den kommende tid vil vi sammen blive enige om hvordan vores varemærke ”Samarbejde om Sikkerhed” skal se ud i version 2020 og bringes i anvendelse fremover. Vi er alle sikre på at vi stadig vil fastholde et stærkt ”Samarbejde om Sikkerhed”, samtidig med at vi vil udvikle os i forskellige retninger og forfølge særlige interesser.

Da det er en udvikling som har været undervejs et stykke tid vil i, som kunder eller samarbejdspartnere, næppe opleve den store forskel på i dag og på i morgen, da vi blot tilpasser vore offentlige profil, så den passer til de retninger vi hver især har udviklet os i internt.

Del indlæg: