Priser

Vi løser mange forskellige opgaver på området. Ring til os og hør hvad vi kan hjælpe med i forhold til din konkrete problemstilling. Alle priser i det nedenstående er vejledende og eksklusiv moms.


Uddannelse:

Vi opfylder gerne særlige ønsker om temadage eller særlige udviklingsopgaver i organisationen. Ring til os og lad os sammen udvikle nogle forløb og løsninger der passer til jeres behov.

Temadage med eksempelvis 25 deltagere pr. hold: 20.000 kr. pr. dag.

Løsningsfokuseret metode

Løsningsfokuseret introduktionsforløb. 2 dages introkursus i løsningsfokuseret metode med 20 deltagere pr. hold: 32.000 kr.

Samarbejde Om Sikkerhed

Grundforløb i Samarbejde Om Sikkerhed (SOS) henvendt til socialarbejdere. Samlet ved 5 dage og med 20 deltagere pr. hold: 80.000 kr.

Metodetræning i forbindelse med afsluttet grundforløb i Samarbejde Om Sikkerhed (SOS). Grupper a 4-6 personer 2000 kr. pr. time.

Sikkerhedsplaner

Opbygning af teams på 4 medarbejdere, der kan arbejde med Samarbejde Om Sikkerhed i familier med høj risiko (Sikkerhedsplaner). Indhent tilbud.

Forandrende samtaler:

Løsningsfokuserede enkeltsamtaler:

De fleste af vores samtaler foregår i kundens hjem. Priserne afhænger af hvor i landet du bor, men ligger oftest på 1000 kr. pr. time ex. moms

Vi tilbyder forandrende løsningsfokuserede samtaler til private, uden beregning, mod at filmklip fra samtalerne kan anvendes til undervisningsbrug. Vi garanterer selvfølgelig, at vi kun viser klip, som fremstiller kunderne på en respektfuld og ordentlig måde.

Familiebehandling og Sikkerhedsplaner:

Familiebehandling

Familiebehandling med henblik på at få skabt vedvarende positive forandringer hos forældrene og styrke barnets trivsel og udvikling. Familiebehandling og Marte Meo forløb: 1000 kr. pr. time.

Sikkerhedsplaner

Samarbejde om sikkerhed i familier med høj risiko, (Sikkerhedsplaner) Prisen varierer i forhold til konkret familie, geografisk beliggenhed og vurdering af risiko og tidsforbrug. Vejledende  pris ca. ved 1 barn: ca. 30.000 kr. pr. måned i 6 måneder. Er er flere børn i familien skal man regne med et tillæg på 15.000 kr. pr. barn.

Supervision og konsulentbistand:

Enkeltsagssupervision

Sidder du med en kompliceret familiesag, som du gerne vil se på med nye øjne eller som du er kørt fast i. Vi tilbyder supervision i enkeltsager og hjælper med at stille de spørgsmål, der kan skabe overblik og nye muligheder. Konsulentbistand på konkrete sager: 1500 kr. pr. time

Marte Meo supervision: 1500 kr. pr. time